Menu Zoek en Boek

Geniet op ons Vakantiepark

Ben je nog op zoek naar een heerlijke vakantiebestemming? Een plekje waar je even lekker tot rust kunt komen? Of juist een plekje waar je een onvergetelijke tijd gaat beleven? Kom dan naar Vakantiepark Heelderpeel in Midden-Limburg. Ons vakantiepark is gelegen in het Midden-Limburgse Maasplassengebied, waardoor je altijd wordt omringd door natuur. Ook zijn er veel faciliteiten op het park die jouw vakantie extra leuk en aangenaam maken. Tel daar de mooie en leuke omgeving bij op en je hebt een vakantie om nooit te vergeten.

Vakantiepark in Limburg

Op Vakantiepark Heelderpeel is heel veel leuks te beleven. Van zwemmen tot sporten en van spelen tot relaxen: er is altijd iets te beleven op ons vakantiepark. Zo kun je lekker zwemmen in het Strandbad. vanuit het water loop je zo de ligweide op waar je weer even lekker tot rust kunt komen. Heb je het niet zo op natuurwater? Kom dan naar het buitenzwembad voor een verfrissende duik. Het strandbad en buitenzwembad zijn de ideale plekken om de warme vakantiedagen in door te brengen.

Plezier buiten het water

Ook buiten het water kun je de grootste pret beleven. Bijvoorbeeld bij een van de buitenactiviteiten op ons Vakantiepark in Limburg. Zo kun je lekker basketballen of volleyballen op ons park. Daarnaas tkun je nog midgetgolfen, jeu des Boules spelen en natuurlijk een potje voetballen op het sportveld. Ook zijn er speeltuinen op ons park aanwezig. Hier kunnen de kinderen lekker klimmen, klauteren, glijden en wippen. Speelplezier is gegarandeerd.

Activiteiten in de omgeving

Ook kun je de omgeving in voor de leukste activiteiten. Zo is een bezoek aan Toverland in Sevenum bijna onmisbaar vanaf ons vakantiepark in Limburg. In Toverland kun je de leukste attracties ontdekken. Een avontuurlijk ritje in de achtbaan, spannende momenten beleven in de zweefmolen of de golven trotseren in de wildwaterbaan: je beleeft het allemaal tijdens een dagje Toverland. Wil je je spetterende dagje weg liever combineren met de natuur? Dan is Fun Forrest Venlo de plek die je zoekt. Als jij dit hoogtreparcours met hindernissen durft te trotseren, dan behoor je officieel tot de waaghalzen.

Watersport op de Maasplassen

Ons vakantiepark in Limburg is gelegen in het Maasplassengebied. Dit gebied staat bekend als het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland.De grote en kleine plassen in dit gebied vormen een aaneengesloten netwerk waarop je heerlijk kan watersporten. Surfen, kayakken,kanoën of roeien: wat je ook kiest, er is genoeg ruimte voor. Daarnaast vormt het Maasplassengebied ook een uitstekende plek voor wandelaars. Heerlijk wandelen langs het water en door de natuur die de omgeving rijk is, wie vindt dat nou niet heerlijk? 

 

Bezoek de natuurgebieden

Ook kun je vlakbij ons vakantiepark in Limburg verschillende natuurgebieden bezoeken. Nationaal Natuurpark de Meinweg bijvoorbeeld. De landschappen in dit park zijn heel afwisselend. Hierdoor krijg je ook veel verschillende flora en fauna. Een wandeling door dit park is een oase van rust.

Boek je vakantie

Wil je niets missen van ons vakantiepark in Limburg en alles wat daarbij hoort? Boek dan nu je vakantie, en ontdek zelf wat ons vakantiepark zo leuk maakt! Je kan bij ons kiezen om te verblijven in een luxe huuraccommodatie of op een ruime kampeerplaats.

Vakantiepark Limburg Dalvik

Onze huuraccommodaties

Wij hebben 4 huuraccommodaties waar je uit kan kiezen. Hiervan zijn er drie geschikt voor 4 personen en één voor 6 personen. De Bungalow CottageDalvik Villa (vanaf 2021 in de verhuur) en de Heelderven Mobilhome (vanaf 2021 in de verhuur) zijn alledrie geschikt voor 4 personen. De accommodaties zijn allemaal luxe en volledig ingericht voor uw vakantiegemak. De Heelderven Mobilhome 6p is de enige accommodatie die voor 6 personen geschikt is. Deze accommodatie is net als de rest volledig ingericht voor uw vakantieplezier. Ook deze accommodatie is vanaf 2021 in de verhuur.

Lekker kamperen

Je kan ook komen kamperen op Vakantiepark Heelderpeel. De kampeerplaatsen beschikken over ongeveer 100m² oppervlakte. Daarnaast is er elektra op de kampeerplaats aanwezig en kun je je auto gewoon op de plek neerzetten. Wel zo fijn natuurlijk.

Boek nu jouw vakantie