Menu Zoek en Boek

Het hele jaar door vakantiepret

Op het vakantiepark kunt u genieten van een natuurbad met een heerlijk lang zandstrand. Dé plek voor een picknick, speelplezier en waterpret op zomerse dagen. Op de camping is er een sportveld met badminton-, volleybal- en voetbalmogelijkheden. Naast het natuurbad beschikt ons park ook over een parkhart met restaurant (momenteel gesloten), speeltuin en een openluchtzwembad.

Vakantiepark Heelderpeel bevindt zich in het hart van het Nederlandse Midden-Limburgse Maasplassengebied. Beleef de schitterende natuur: Nationaal Park De Groote Peel en Nationaal Park De Meinweg zijn fiets-en wandelgebieden bij uitstek! Verken vriendelijke dorpjes en mooie historische stadjes zoals Thorn en Stevensweert, de gezellige winkelstad Roermond met het Designer Outlet of Maastricht. Kortom: Vakantiepark Heelderpeel vormt dé ideale uitvalsbasis voor jouw verkenning van Nederlands (Midden)-Limburg.

Door de diverse faciliteiten op het park is Vakantiepark Heelderpeel uitstekend geschikt voor families met kinderen, maar ook voor een lekker weekendje weg met z'n tweeën.

Buitenactiviteiten

 1. Basketbal
 2. Volleybal
 3. Midgetgolf
 4. Jeu de boules

Omgeving

 1. Toverland
 2. Nationaal Natuurpark de Meinweg
 3. Het witte stadje Thorn
 4. Designer Outlet Roermond

Horeca Heelderpeel

 1. Centrale ligging
 2. Uitkijk over het water
 3. Heerlijk hapje en een drankje