Menu Zoek en Boek

Vakantiepark Heelderpeel is een mooie vakantiebestemming in de regio van Midden-Limburg. Geniet van je welverdiende vakantie op onze ruime kampeerplaatsen of luxe accommodaties aan het water. Dit in combinatie met fantastische faciliteiten en een schitterende omgeving, heeft onze vakantiepark alle ingrediënten voor een heerlijk vakantie!

Prachtige camping in Limburg

Als je op zoek bent naar een camping met goede faciliteiten en een omgeving die het verkennen waard is, dan ben je bij Vakantiepark Heelderpeel aan het juiste adres. Gelegen in de buurt van Roermond, tussen een schitterende natuur, biedt onze camping de perfecte uitvalsbasis voor een wandeling of gezellige fietstocht. Je bent van alle gemakken voorzien en gezelligheid en plezier gegarandeerd! Ontdek snel onze camping met alle faciliteiten en accommodaties.

Ontdek de camping

Overnachten op onze camping in Limburg

Op Vakantiepark Heelderpeel kan je op vele manieren overnachten. Kies bijvoorbeeld voor het échte kampeergevoel op een van onze ruim opgezette kampeerplaatsen. Met ongeveer 100 m2, een watertappunt, 10 Ampère stroom en afvoer, zal je hier niks tekortkomen! Alle gemakken van thuis, maar wel de gezelligheid van het kampeerleven. Er is altijd wel iemand bezig met een buitenactiviteit zoals sporten of barbecuen. Bovendien zullen de kinderen niet lang nodig hebben om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te leren kennen. Kortom, een vakantie met veel plezier!

Kampeerplaats boeken

Wanneer je behoefte hebt aan iets meer luxe, kies dan voor een van onze mooie accommodaties. Op Vakantiepark Heelderpeel beschikken wij over leuke bungalow cottages, villa's aan het water en leuke stacaravans voor het hele gezin. Geniet van comfortabele bedden, een ingerichte keuken en je eigen terras om in het zonnetje te genieten van een verkoelend drankje! 

Accommodatie boeken

Omgeving Vakantiepark Heelderpeel

Groot aanbod aan faciliteiten

Aan faciliteiten geen gebrek op onze camping in Limburg! Vakantiepark de Heelderpeel beschikt over een een eigen waterplas, de Heelderpeel. Dit is een heerlijke plek om te zwemmen, maar het lange zandstrand en ligweide zijn een heerlijke plek om een middagje in de zon te liggen. Verder is er een sportveld die kan worden omgetoverd voor voetbal, volleybal en badminton. Urenlang speelplezier voor jong en oud!

Ontdek de prachtige omgeving

Met schitterende natuurparken als achtertuin en pretparken zoals Toverland in de buurt, is er genoeg te beleven in de omgeving van onze camping. Bovendien ligt Roermond in de buurt, de perfecte plek om een terrasje te pakken, een stadswandeling te maken of om een middagje te shoppen! 

Ben jij al enthousiast?

Het ultieme vakantiegevoel ervaar je bij Vakantiepark Heelderpeel. Kies voor het échte kampeergevoel op onze kampeerplaatsen of boek een van onze prachtige accommodaties. Wat je ook kiest, onze camping heeft alle ingrediënten voor een heerlijk vakantie in Limburg!

Boek mijn vakantie